Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

Διαδικασία πραγματοποίησης παραγγελίας μέσω E-shop.

  • Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
  • Aνεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

 

Τρόποι πληρωμής παραγγελίας μέσω E-shop.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Everinna.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αυτόματα μέσα από το site με την ολοκλήρωση της παραγγελίας με την χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μέσω του ασφαλούς pay center της Εθνικής Τράπεζας      

2. Με αντικαταβολή – Πληρώνετε με μετρητά την εταιρεία courier κατά την παράδοση (κόστος αντικαταβολής 2€ για όλη την Ελλάδα ).

3. Με τραπεζική κατάθεση. Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χωρίς έξοδα πληρωμής, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή στην τράπεζα σας μέσω web banking. Εμείς θα λάβουμε αυτόματα την πληρωμή σας και η παραγγελία σας θα προωθηθεί άμεσα. Δεν υπάρχουν έξοδα πληρωμής, εφόσον η τράπεζα είναι ελληνική και επιλέξετε πληρωμή μέσω web banking ή phone banking ή του app της τράπεζας σας και όχι σε φυσικό κατάστημα. Ισχύει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  IBAN : GR1601104180000041800444741
ALPHABANK:  IBAN : GR3601406130613002002005060

Δικαιούχος : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

”Σε περίπτωση που η πληρωμή σας πραγματοποιηθεί από τράπεζα διαφορετική της Εθνική ή Alpha, τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον καταθέτη.”

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει. Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία  για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το Everinna.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μέσω της Μεταφορικής ACS ή ΕΛΤΑ COURIER., εντός 2-7 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση και έγκρισή της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.

 

Αποστολή Εξωτερικού

Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να δοθούν κανονικά μέσα από το site. Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του site ή καλέστε μας στα τηλέφωνα  +30 6980 902029 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 17:00.

Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό υπολογίζονται βάσει κάποιων παραμέτρων όπως η χώρα προορισμού, το βάρος και ο όγκος του δέματος.  Για όλες τις παραγγελίες εξωτερικού η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης, ακριβώς όπως και στις παραγγελίες εσωτερικού. Για τις παραγγελίες σε χώρες του εξωτερικού ΔΕΝ ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής.

Για Κύπρο και Ευρώπη δωρεάν μεταφορικά από 150€ αγορές και άνω.

 

elGreek
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.