Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Ωστόσο, αν επιθυμείτε οποιαδήποτε αλλαγή/επιστροφή δύναται να πραγματοποιηθεί εφόσον η παραγγελία σας δεν είναι custom made!Προκειμένου να προχωρήσετε σε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 6980 902029 ή με email στο info@everinna.gr, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου, δεν θα γίνεται δεκτό το αίτημά σας.

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, μόνο αφού παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προιόν & εφόσον ελεγχθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Στην περίπτωση που το προιον δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν δύναται να αντικατασταθεί ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

 

Συμπληρωματική παραγγελία

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας.

 

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ:  6980 902029

Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που ή παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

elGreek
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.